چیدمان مبلمان اداری
مقدمه
احتمالاً همه ی شما در محیط های مختلفی با انواع مبلمان اداری رو به رو شده اید، مبل اداری به انواع میز و صندلی می گویند که در اداره از آن ها استفاده می شود. مبل های اداری انواع مختلفی دارند و لذا طرز چیدن آن ها بسیار مهم است، به همین دلیل قصد داریم در ادامه ی این مقاله نکات بسیار مهمی در مورد این نوع مبل ها برای شما ارائه دهیم، پس حتماً تا انتهای این مقاله را مطالعه بفرمایید.
طرز چیدن مبلمان اداری
یکی از موضوعات بسیار مهم در مورد مبل های اداری چگونگی چیدن آن ها است. چرا که هر گونه اشتباه در چیدن و استفاده کردن از این نوع مبل ها می تواند نمای بسیار شلخته و نامرتبی را به آن بدهد. به همین دلیل تصمیم گرفتیم نکات بسیار مهمی را در مورد طرز چیدن مبلمان اداری به شما ارائه دهیم.
چیدمان مبلمان اداری در قسمت ورودی
همان طور که می دانید معمولاًَ هر فردی در اولین نگاه تصوری از محیط آن مکان را در ذهن خود تداعی می کند. بنابراین بسیار مهم است که در قسمت ورودی چند تیکه مبلمان را قرار داده باشید که البته بهتر است زیاد شلوغ کاری نداشته باشید. چرا که این امر برای شما نیز احساس بزرگ بودن فضا را خواهد داشت. به عبارتی دیگر بهتر است که شما وسایلی همچون قفسه های کتاب را از این قسمت دور کنید و فقط به چند قطعه ی ساده و کوچک اکتفا کنید. این گونه یک دید کلی از فضا را به بقیه می هید. به طور کلی باید سعی کنید که در قسمت ورودی از چند وسیله استفاده کنید و این گونه از ایجاد ترافیک جلوگیری نمایید.
ایجاد تعادل بصری در چیدمان مبلمان اداری
نکته ی دیگر در مورد طرز چیدن مبلمان اداری این است که باید دقت کنید یک نوع تعادل بصری ایجاد کنید. از گذاشتن همه ی وسایل و تجهیزات در یک قسمت اتاق و خالی گذاشتن دیگر قسمت های اتاق به شدت خودداری کنید. به عبارتی بهتر برای ایجاد تعادل بصری شما نیازی ندارید که تمام قسمت های یک اتاق را مبل بچینید بلکه با اندکی دقت می توانید با به کار بردن دیگر ابزارها تعادل ایجاد کنید. برای مثال اگر در یک قسمت از اتاق میز و صندوق های خود را قرار داده اید می توانید برای قسمت دیگر اتاق که خالی مانده است از بیانیه ی بزرگ بر روی دیوار استفاده کنید.
جلوگیری از ترافیک
سعی کنید مبلمان را به گونه ای کنار هم قرار دهید که باعث نشود مردم برای حرکت کردن اقدام به تغییر دادن مکان های آن شوند. به عبارتی بهتر قرار دادن مبلمان اداری در یک راستا علاوه بر این که اتاق را تحریک کننده می کند حتی استرس شما را زیاد میکند. به همین دلیل است که اغلب طراحان هنگام طراحی کردن یک اتاق اداری حداقل 19 الی 29 سانتی متر را برای پیاده روی در نظر می گیرند. بنابراین به هنگام چیدن مبلمان اداری حتماً سعی کنید فضایی را برای راهرو در نظر بگیرید وقطعات مختلف مبلمان را در کل فضا مرتب کنید.
مکان مناسب میز
نکته ی دیگر بسیار مهم در مورد مناسب ترین مکان میز است و شما باید توجه کنید که آن را در مکان درستی قرار دهید. به شما توصیه می کنیم که میز را در یک نقطه ی مرکزی قرار دهید تا بتوانید تمام فضای اطراف را در اختیار قرار دهید. در صورتی که میز را به این روش نچینید ممکن است وقفه های کاری بسیار زیادی داشته باشید و در نتیجه به ضرر شما خواهد بود.
مبلمان رسمی
رسمی چیدن مبلمان اداری یکی دیگر از نکات بسیار مهمی است که در هنگام چیدن باید به آن دقت کنید. در واقع اگر مبلمان را در یک اداره به صورت رسمی نچینید، ممکن است اداری بودن حالت اتاق را از دست بدهید و یا به عبارتی محیط از رسمیت خود خارج شود. بنابراین به شما توصیه می کنیم که در یک اداره به گونه ای مبلمان را کنار هم قرار دهید که فضای اتاق رسمی به نظر آید.
انواع مبلمان اداری
همان طور که در ابتدای مقاله نیز به آن اشاره کردیم، مبلمان اداری در واقع به دکوراسیون و مبلمانی گفته می شود که در یک اداره به کار می رود. اما آیا می دانید مبلمان اداری دارای چه انواعی هستند؟ در ادامه قصد داریم انواع مبلمان اداری را به شما معرفی کنیم پس حتماً ادامه ی این مقاله را مطالعه کنید.
مبلمان اداری مدرن:
یکی از انواع مبلمان اداری است که دارای سبک، چیدمان و طراحی مختص به خودش است. می توان به عنوان بارزترین ویژگی این مبل ها این موارد را ذکر کرد که طرح های به کار رفته در مبل های اداری مدرن کارایی زیاد، به روز و دارای وزن بسیار کمی هستند.
نکته ی دیگر این نوع مبلمان این است که رنگ آن ها اغلب روشن و انرژی بخش هستند. رنگ های مختلف سفید، زرد، قرمز و فیروزه ای و یا حتی متریال هایی که در ساخت این نوع مبلمان به کار می روند می توانند بر قیمت آن ها به صورت مختلفی تأثیر بگذارند.
مبلمان اداری کلاسیک:
نوع دیگر مبلمان اداری به مبلمان کلاسیک معروف هستند که از سبک هنری به نام کلاسیزیسم نشأت گرفته شده است. شاید گمان کنید که این سبک تنها در ادبیات تأثیر گذاشته است اما جالب است بدانید که سبک کلاسیزیسم هم در فیلم سازی، مد و پوشاک و هم در مبلمان و دکوراسیون مؤثر بوده است.
به طور عمده مبلمانی که از این سبک متأثر شده اند از چوب خام یا همان چوب هایی همانند افرا، کاج، راش و موارد دیگری ساخته و تولید می شوند. از جمله فواید مبلمان کلاسیک می توان به این امر اشاره کرد که تمیز کردن آن ها کاری بسیار راحت است. از جمله انواع پرکاربرد کلاسیک در ادارات می توان به مبلمان سلطنتی اشاره کرد که علاوه بر زیبایی دارای شکوه و عظمت نیز هستند.
کلام پایانی
در این مقاله سعی بر آن بود که شما را با نکات مهم چگونگی چیدن مبلمان اداری و انواع آن ها آشنا کنیم. امیدوارم که با این نکات گفته شده در این مقاله به راحتی دکوراسیون و مبلمان اداری خود را انتخاب کنید و کنار یک دیگر بچینید.