ویژگی های صندلی اداری مناسب

ویژگی های صندلی اداری مناسب، مبحثی است که در این مقاله به آن پرداخته می شود. صندلی اداری باید طوری باشد که نواحی ستون فقرات شامل کمر، گردن، پشت و دنبالچه را پوشش دهد. انسان به طور میانگین در زمان نشستن در مدت زمان 1 ساعت، 53 دفعه بالا تنه ی خود را حرکت می دهد که حدوداً 28 درصد این حرکات را تکیه دادن و چرخیدن شامل می شود.

عموماً صندلی های اداری به خاطر این که قسمت نشیمن گاه و تکیه گاه آن ها بی حرکت است، برای شخص این امکان را ایجاد نمی کند که بتواند بالا تنه ی خود را به راحتی در حالتی که می خواهد حرکت دهد. به منظور حل این مشکل، شخص از پشتی صندلی فاصله می گیرد که این کار باعث می شود تا حمایت پشتی صندلی را از دست دهد.

از طرف دیگر اکثر صندلی های اداری همه ی مناطق ستون فقرات که نام برده شد را کامل پوشش نمی دهند. تغییر وضعیت بدن در شرایط نشسته به واسطه ی لگن، ران، مچ و زانو اتفاق می افتد. صندلی اداری ایده آل باید این امکان را برای مصرف کنندگان خود ایجاد کند که این مفاصل به راحتی حرکت کنند. اگر امکان تنظیم ارتفاع صندلی اداری به طوری که پاهای شما به زمین برسد برای شما وجود ندارد و یا صندلی کلاً قابلیت تنظیم را ندارد، می تواند از زیر پایی استفاده کنید.

ویژگی های صندلی اداری مناسب

 

ویژگی های صندلی اداری مناسب کدام ها هستند؟ 

  • امکان تنظیم پشتی صندلی اداری و نحوه ی قرار گرفتن مهره ها بر روی آن یکی از عوامل بسیار مهم است.
  • قسمت میانی صندلی اداری نباید باعث اختلال در گردش خون در پاها شود و خون را در زانو ها جمع کند.
  • بهتر است که آرنج ها به حالت 8 با فاصله از شانه ها قرار بگیرند.
  • انتخاب پشتی صندلی از نوع فنری انتخابی هوشمندانه است.
  • یک صندلی اداری مناسب باید برای بدن شما جایگاهی راحت و صد البته مطمئن باشد که انجام وظایفتان را راحت تر کند.
  • دقت کنید که در هنگام نشستن گردش خون به سمت اعضای قسمت پایین نباید قطع شود.
  • شما برای حفظ یا تغییر وضعیت خود نباید دچار سختی شوید.
  • برای ستون فقرات شما باید یک تکیه گاه مناسب باشد.
  • سطح صندلی اداری شما باید به منظور جلوگیری از لغزش اصطکاک مناسب را دارا باشد.
  • دسته ی صندلی اداری همچنین باید بتواند از شانه و گردن شما محافظت کرده و یک تکیه گاه برای بلند شدن شما باشد.

ویژگی های صندلی اداری مناسب

 

نشیمن گاه صندلی اداری

همان طور که می دانید زمانی که شخص روی یک سطح می نشیند، نشیمن گاه ایشان در تماس مستقیم با سطح قرار دارد. در این حالت باید شخص باید تلاش کند در حالتی بشیند که وزنش در بیشترین سطح ممکن پخش شود. پس اگر شما از آن دسته افرادی هستید که به خاطر کار یا شرایط زندگی مدت زمان زیادی را در طی یک روز به صورت نشسته می گذرانید بهتر است صندلی ای را انتخاب کنید که نشیمن گاه مناسبی داشته باشد.

ویژگی های صندلی اداری مناسب

 

ارتفاع صندلی اداری

در زمان نشستن تنها نشیمن گاه نیست که وزن شخص را تحمل کرده بلکه بخشی از پشت و پاها هم در این مسئله کمک می کنند. به همین خاطر ارتفاع نشیمن گاه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. دقت کنید که ارتفاع نشیمن گاه نه باید خیلی کوتاه یا خیلی بلند باشد.

در صورتی که بیش از اندازه بلند باشد به بخش های درونی زانو فشار وارد می کند. در این شرایط پاهای شما وزنی را متحمل نمی شود ولی در عوض بخش های دیگری از بدنتان فشار زیادی را تحمل می کند. در شرایط برعکس، اگر صندلی اداری خیلی کوتاه باشد، سنگینی روی استخوان های نشیمن گاه قرار می گیرد و آسیب وارد می کند.

پس باید ارتفاع صندلی اداری، به خصوص برای زمانی که قصد دارید مدت زمان زیادی را بنشینید، قابل تنظیم باشد تا زمانی که روی آن می نشینید این امکان را داشته باشید تا ارتفاع صندلی اداری را بر اساس قد خود تنظیم کنید. اگر به دنبال ارتفاع مناسب می گردید، شرایطی است که در آن کف پاهای شما کاملاً روی زمین قرار بگیرد.

ویژگی های صندلی اداری مناسب

 

عمق صندلی

عمق صندلی اداری می تواند همچنین تأثیر بسیار زیادی روی آسایش و راحتی شما داشته باشد. در صورت زیاد بودن عمق صندلی، لبه ی نشیمن گاه شما را آزار خواهد داد. از طرفی اگر نشیمن گاه کم عمق باشد، شما به منظور جلوگیری از افتادن، فشار بسیار زیادی را بر روی زانوها و پشت خود متحمل می شوید.

ویژگی های صندلی اداری مناسب

 

پشتی صندلی

پشتی صندلی مناسب از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است چرا که به تقسیم سنگینی وزن شما کمک شایانی می کند. پشتی صندلی اداری تکیه گاهی برای بدن به حساب آمده و از این رو باعث کاهش فشار بر سایر قسمت های بدن می شود.

ویژگی های صندلی اداری مناسب

 

انواع پشتی های صندلی اداری

پشتی هایی که کوتاه بوده و فقط می توانند از کمر شما حفاظت کنند.

پشتی های بلندتری که علاوه بر کمر شانه های شما را هم پوشش می دهند. این مسئله باعث می شود که بخشی از وزن روی این ناحیه هم باشد. در این شرایط کمر به تنهایی تمام وزن را متحمل نمی شود.

می توانید صندلی هایی را انتخاب کنید که یک پشتی دارند تا از دردهای ناحیه ی گردن جلوگیری شود.

پس حتماً به پشتی های صندلی ها در انتخاب صندلی اداری خود دقت کنید چرا که مفاصلی مثل گردن، زانو، لگن و غیره می توانند در اثر نشستن طولانی مدت آسیب ببینند.

ویژگی های صندلی اداری مناسب

 

صندلی مناسب خانم و آقا؟

از آن جایی که آرگونومی بدن خانم ها و آقایان با هم متفاوت است پس طراحی صندلی اداری برای هر کدام از آن ها باید متفاوت باشد. خانم ها باید حتماً در هنگام انتخاب صندلی به اندازه و مشخصات آن دقت کنید. بهتر است که صندلی سبکی را انتخاب کنند که رویه ی آن عرق نمی کند. از طرفی خانم های باردار باید حتماًَ صندلی را انتخاب کنند که دارای پشتی و چرخ باشد.

ویژگی های صندلی اداری مناسب

 

عوارض استفاده ی نادرست از صندلی

حتی اگر صندلی اداری که خریداری کرده و از آن استفاده کردید برای شما مناسب باشد، در صورتی که به درستی از آن استفاده نکنید، اتفاقات بدی در انتظار بدن شما خواهد بود.

اگر بدن خود را به سمت جلو خم کنید، شما درگیر عارضه هایی چون کمر درد و گردن درد خواهید شد.

از طرفی، اگر روی لبه ی صندلی بنشینید می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در قسمت دیسک کمر شود.

علاوه بر این اگر طولانی مدت و کاملاً ثابت روی صندلی بنشینید، مشکلاتی مانند کاهش گردش خون، کاهش راندمان قلب، خستگی زودرس، مشکلات گوارشی و غیره را خواهید داشت.

بهتر است به ویژگی های صندلی خود دقت کنید چرا که تأثیرات بسیاری در سلامتی شما دارد.

ویژگی های صندلی اداری مناسب

محصولات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *