نکات انتخاب صندلی مدیریتی

نکات انتخاب صندلی مدیریتی، موضوعی است که در این مقاله به آن می پردازیم. صندلی مدیریتی یکی از مهم ترین وسایل دفتر کار، شرکت یا اداره است. پس باید برای انتخاب آنها توجه ویژه ای داشته باشیم. از آنجایی که کارمندان مدت طولانی را روی صندلی و پشت میز سپری می کنند، باید این وسایل به قدر کافی استاندارد و راحت باشند.

این گونه آسایش کارمندان را فراهم می کنیم و انرژی آنها را در طول روز هدر ندهیم. در صورتی که صندلی یا میز راحتی را انتخاب نکنید، روی راندمان کاری مفید تأثیر می گذارد. اما حین انتخاب صندلی مدیریتی باید به چه نکاتی توجه کنیم؟ با ما در این مقاله همراه باشید.

نکات انتخاب صندلی مدیریتی

 

صندلی اداری یا مدیریتی چیست؟

شاید برایتان جالب باشد بدانید که هر کارمند به طور متوسط هر روز 8 ساعت کاری را سپری می کند. با احتساب روزهای هفته بدون پنجشنبه، در سال 1900 ساعت کاری را در اداره یا شرکت می گذرانند. یعنی در هر هفته حدود 40 ساعت کار می کنند و این مدت را در اداره و پشت میز و صندلی سپری می نمایند. اگر این اعداد و ارقام را در تعداد سال هایی که کار می کنید، ضرب کنید، به عدد بزرگی می رسید که به شما نشان می دهد بخش بزرگی از زندگی خود را در حال کار سپری می کنید.

در صورتی که ساعت طولانی در اداره یا اتاق خود و در حال استفاده از کامپیوتر و … می گذرانید؛ بهتر است به فکر یک صندلی راحت و استاندارد باشید تا ساعات طولانی بدون احساس درد، ناراحتی یا فشار کار کنید.

صندلی غیر استاندارد و غیر ارگونومیک می تواند موجب کمردرد، گردن درد، مشکلات پا و همچنین ایجاد سندرم تونل کارپ شود. این دردها به مرور زمان راندمان کاری شما را پایین می آورد و انرژی شما را می گیرد. به این ترتیب خیلی زود خسته می شوید و توانایی کاری شما تا حد زیادی افت می کند.

پس اگر نمی خواهید راندمان کاری پایین بیاید یا این که کارمندان شما به دلیل کمردرد یا مشکلاتی از این قبیل مجبور به مرخصی شوند، حتماً برای یک صندلی ارگونومیک و استاندارد هزینه کنید. به شما اطمینان می دهیم که این هزینه کاملاً ارزشش را دارد.

نکات انتخاب صندلی مدیریتی  

 

نکات مهم در انتخاب صندلی مدیریتی یا اداری

گاهی در حین خرید صندلی اداری، فقط به شکل و ظاهر آن اهمیت می دهید در حالی که این کار اشتباه است. نکته اصلی توجه به ارگونومیک و استاندارد بودن صندلی است و بعد از آن شکل ظاهری اهمیت دارد.

نکات انتخاب صندلی مدیریتی

 

تکیه گاه فیله کمر:

یک صندلی اداری خوب در وهله اول باید برای قسمت های پایین کمر یا فیله کمر، یک تکیه گاه مناسب داشته باشد. برخی از صندلی ها در این ناحیه دارای یک قسمت تنظیم کننده هستند که می توانید آنها را به میزان دلخواه خود تنظیم کنید تا به حالت راحت خود برسید. این بخش از صندلی تأثیر بسزایی در جلوگیری از بروز کمر درد یا دردهای شدیدتر مثل سیاتیک دارد.

نکات انتخاب صندلی مدیریتی

 

قابلیت تنظیم:

تقریباً اکثر صندلی های استاندارد موجود در بازار، قابلیت تنظیم ارتفاع نشیمن و تکیه گاه دست، را دارند. البته تنها این دو قابلیت تنظیمی برای یک صندلی مدیریتی یا اداری کافی نیست. صندلی های استاندارد بایستی دارای 5 نقطه تنظیمی هستند. حتی برخی صندلی ها حدود 14 نقطه تنظیمی دارند. از جمله مهم ترین بخش های صندلی که قابلیت تنظیم دارند شامل: بخش تکیه ‌گاه پایینی کمر، فاصله و ارتفاع تکیه ‌گاه‌های دست، پشتی کمر و زاویه پشتی می شود.

نکات انتخاب صندلی مدیریتی

 

صندلی چرخدار:

قطعاً اکثر صندلی های اداری و همه صندلی های مدیریتی قابلیت چرخش دارند. در صورتی که کف محیط کاری شما، فرش یا موکت باشد، بهتر است حین خرید صندلی، به چرخ های آن دقت کنید تا مناسب این محیط باشد.

نکات انتخاب صندلی مدیریتی

 

صندلی چرخان:

به این نکته توجه داشته باشید که همه صندلی های اداری باید قابلیت چرخش روی قسمت محور نشیمنگاه خود را داشته باشند. مثلاً برای برداشتن وسیله ای از پشت سر، باید بتوانید روی محور نشیمنگاه بچرخید بدون اینکه نیازی به بلند شدن یا کشیدن و تکان دادن چرخ ها باشد.

نکات انتخاب صندلی مدیریتی

 

پشتی صندلی:

حتماً شما هم این تجربه را داشته اید که اگر پشتی صندلی خیلی گرم شود، حس بدی به شما دست می دهد. به همین دلیل پشتی یک صندلی استاندارد باید بتواند نفس بکشد و هوا در آن جریان داشته باشد. این مزیت کمک می کند تا این قسمت خیلی گرم نشود. همچنین بخش نرم و بالشت پشتی صندلی باید به قدری راحت باشد که از لَم دادن روی آن احساس خوبی کنید.

نکات انتخاب صندلی مدیریتی

 

ارتفاع صندلی:

ارتفاع صندلی باید به شکلی تنظیم شود که پاها به زمین برسد. اگر کف پا روی زمین قرار نمی گیرد، باید ارتفاع آن را طوری تنظیم کنید که پاهایتان به زمین برسد.

نکات انتخاب صندلی مدیریتی

 

تکیه گاه دست:

تکیه گاه های دست در دو طرف صندلی باید نزدیک به بدن باشند تا شانه شما بتواند استراحت کند. در صورتی که این قسمت صندلی راحت نباشد، دچار کمر درد یا گردن درد می شوید.

نکات انتخاب صندلی مدیریتی  

 

نشیمنگاه صندلی:

نشیمنگاه صندلی باید به اندازه 2 تا 3 انگشت از انتهای خود با زانو فاصله داشته باشد. توجه به این نکته از بروز پا درد یا سیاتیک جلوگیری می کند.  

نکات انتخاب صندلی مدیریتی

 

صندلی مدیریتی استاندارد چه فوایدی دارد؟

اولین و مهم ترین مزیت یک صندلی اداری خوب، این است که به شما این امکان را می دهد به مدت طولانی روی صندلی بنشینید و به کارهای خود برسید بدون این که احساس درد یا خستگی کنید.  

راندمان کاری تا حد زیادی بالا می رود و دیگر خبری از خستگی مفرط و محیط کاری زجرآور نیست. دسترسی به وسایل، راحت تر است و سرعت کاری هم تا حد زیادی بالا می رود و در وقت صرفه جویی می‌شود.

نکات انتخاب صندلی مدیریتی

 

کلام آخر:

در این مقاله به طور مفصل در مورد صندلی مدیریتی استاندارد، مزایا و نکات مهم در انتخاب آن صحبت کردیم. اگر می‌خواهید یک محیط کاری شاد، سالم و پُر انرژی با راندمان کاری بالا داشته باشید، این را بدانید که میز و صندلی استاندارد، نقش مهمی را ایفاء می‌کند.

محصولات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *